Zile suplimentare de examinare la proba „traseu” pentru viitorii șoferi. Candidații trebuie să se grăbească pentru a prinde un loc la examen

Situația gravă de la Serviciul de Permise și Înmatriculări din județ încă persistă. Candidații care vor să dea proba practică pentru obținerea permisului sunt programați peste mult timp, de la momentul în care trec „sala”. Totul din cauza faptului că Serviciul de Permise și Înmatriculări Hunedoara are un deficit de examinatori. Așa se face că pentru a recupera din întârzieri se fac suplimentări de locuri, dar și comisii speciale pentru examinare.

„În urma discuțiilor dintre Prefectul Județului Hunedoara, Vasilică Potecă, și Șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara, comisar-șef Ovidiu Martin, referitoare la perioada lungă de timp între proba teoretică și proba practică pentru obținerea permisului de conducere s-au stabilit următoarele: în următoarea perioadă, activitatea de examinare va fi imbunătățită prin organizarea a două zile suplimentare de examinare la proba „traseu”, în datele de 24.01.2020 și 01.02.2020”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Hunedoara.

Candidații care doresc să se programeze în aceste zile pot să se prezinte la sediul serviciului, cu dosarul de examinare, între orele 9.00 – 15.00, până cel târziu cu o zi înaintea desfășurării examenului.

Locurile disponibile fiind limitate, programările se vor efectua în ordinea sosirii candidaților.

Adauga comentariu