Vulcănean tâlhărit de doi adolescenți. L-au agresat în casa scării și l-au jefuit de bunuri

Doi adolescenți din Vulcan, dintre care unul minor, au tâlhărit un bărbat pe casa scării a unui bloc din localitate. Bărbatul se întorcea acasă, după ce consumase băuturi alcoolice, fiind agresat de cei doi indivizi. 
Din datele polițiștilor, incidentul s-a produs în jurul orei 00:30 și a fost anunțat la poliție de către victimă. „În data de 12.04.2018, poliţiştii vulcăneni au fost sesizaţi de către un bărbat din localitate despre faptul că, în jurul orei 00:30, în timp ce se deplasa spre domiciliu, după ce a consumat băuturi alcoolice, pe casa scării unde locuiește a fost abordat de doi tineri, unul dintre aceștia lovindu-l cu pumnul în față, iar celălalt, după ce a căzut, i-a luat, din buzunar, un telefon mobil”, a transmis comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 
Cei doi adolescenți au fost identificați de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Vulcan, pe numele lor fiind deschis dosar penal pentru tâlhărie. În acest caz, prejudiciul a fost recuperat în totalitate. 

Sursa foto: replicahd.ro

Adauga comentariu