Vulcănean reținut, după ce și-a bătut nevasta. Polițiștii i-au confiscat și armele de vânătoare

Un bărbat din Vulcan ar putea ajunge în spatele gratiilor, după ce și-a agresat soția. Polițiștii au fost sesizați de către o tânără de 23 de ani, care li s-a plâns că în urma unor discuții aprinse, soțul ei a agresat-o. În urma loviturilor primite, femeia a ajuns la spital. Bărbatul este deținător legal de arme, iar din cauză că s-a manifestat violent față de soția sa, polițiștii i-au confiscat armele.

„Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la producerea unui scandal, la o locuinţă din municipiul Vulcan. Ajunşi la fața locului, poliţiştii au identificat o tânără în vârstă de 23 de ani, din municipiul Vulcan, care a declarat că, în urma unui conflict intrafamilial, a fost agresată fizic de soțul ei, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Vulcan. Victima a fost transportată la spital, în vederea efectuării unor investigații medicale, în timp ce, faţă de soţul violent, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu. Întrucât bărbatul este deținătorul legal a trei arme de vânătoare, poliţiştii au dispus măsura ridicării armelor de vânătoare”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

De asemenea, poliţiştii au dispus măsura reținerii preventive a bărbatului, pe o perioadă de 24 ore. Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și amenințare, urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Petroșani, în vederea luării măsurilor legale.  

Sursa foto: realitatea.net

Adauga comentariu