VULCAN: Bărbat rănit grav, după ce a fost lovit de două mașini. Unul dintre autovehicule avea numere false

Un bărbat din Vulcan, în vârstă de 54 de ani, a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost lovit de două autovehicule. Accidentul s-a produs pe drumul național 66A, pe raza localității Aninoasa. 

Din datele polițiștilor, bărbatul traversa șoseaua neregulamentar, moment în care a fost acroșat de un autoturism, condus de un șofer de 43 de ani. Apoi, victima a mai fost lovită de o autoutilitară, la volanul căreia se afla un bărbat de 32 de ani. Ambele autovehicule circulau pe același sens, respectiv Petroșani - Vulcan. Polițiștii susțin că autoutilitarea avea numere false, care aparțineau unui vehicul radiat în 2019. 

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Vulcan, a traversat neregulamentar DN66A, pe raza oraşului Aninoasa, moment în care a fost acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Vulcan, care circula pe DN66A, sens de mers Petroșani-Vulcan. După care pietonul a fost lovit de o autoutilitară care circula pe același sens de mers, condusă de un bărbat de 32 de ani, din Vulcan. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a pietonului. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că numerele de înmatriculare ale autoutilitarei implicate în accidentul rutier (condusă de bărbatul de 32 de ani) sunt false, acestea fiind atribuite unui autovehicul radiat din circulaţie în anul 2019”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Adauga comentariu