(VIDEO VIRAL) Cum s-a dezlănțuit Ioan Stănilă, candidat al PNL pentru Consiliul Local Deva, la un chef în aer liber. Dans lasciv cu scaunul pe ritmuri de manele, spre amuzamentul prietenilor

Candidatul PNL la Consiliul Local Deva, Ioan Stănilă, a fost surpins într-o ipostază amuzantă. Bărbatul a fost filmat în timp ce dansa lasciv cu un scaun, la un chef în aer liber cu prietenii. 

Ioan Stănilă a prins cu ambele mâini piesa de mobilier și le-a arătat prietenilor capacitățile sale coregrafice. Acesta a executat mai multe mișcări unduioase și și-a aruncat „partenera” imaginară în aer, rotind-o în toate pozițiile. Mai mult, Stănilă se aruncă, la un moment dat, peste focul care ardea în apropiere, stârnind îngrijorarea celor prezenți. 

Filmarea a fost dată publicității de către o persoană din anturajul candidatului la CL Deva, fără să se precizeze locul și data la care a fost făcută. 

Deveanul nu a putut fi contactat nici personal, nici prin intermediul colegilor de partid, pentru a ne oferi mai multe detalii despre locul și data la care a fost realizată filmarea, care i-a distrat pe prietenii săi. 

Ioan Stănilă candidează pe lista PNL la Consiliul local Deva, la poziția 16. 

 

Adauga comentariu