(VIDEO) Trei tineri au fost snopiți în bătaie, în Hunedoara. Autorul agresiunii a fost prins de polițiști, după șase săptămâni

Trei tineri au fost snopiți în bătaie, în zona Parc Place, din municipiul Hunedoara. Incidentul s-a produs în data de 25 iulie, iar cazul a fost înregistrat la poliție cu „autor necunoscut”. Abia după șase săptămâni, polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor, acesta fiind un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Ghelari. Individul a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile și este cercetat penal pentru comiterea faptelor de loviri sau alte violențe. 

„În data de 6 septembrie, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Hunedoara au identificat presupusul autor al unor infracțiuni de vătămare corporală cu punerea în primejdie a vieții și loviri sau alte violențe. Cel bănuit de comiterea faptelor, un tânăr de 28 de ani, din comuna Ghelari, a fost reţinut ieri de poliţişti pentru o perioadă de 24 ore și depus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă Deva. Poliţiştii au stabilit că agresiunile, ale căror victime au fost trei tineri din Hunedoara, au fost comise la data de 25 iulie 2021, în jurul orei 22:30, în zona Parc Place, din Hunedoara, pe fondul unui conflict spontan. Faptele au fost înregistrate iniţial cu «autor necunoscut»”, a transmis IPJ Hunedoara. 

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, fiind dispusă faţă de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Adauga comentariu