(VIDEO) Tragedie într-o familie hunedoreană. Copilaș de doar trei ani, înecat în Râul Cerna

Un copil de doar trei ani din Topliţa a pierit înecat în Râul Cerna. Micuțul se afla pe malul apei, împreună cu tatăl său. În timp ce se juca, s-a dezechilibrat și a căzut în râu, fiind luat de ape. Tătăl copilului nu a reușit să îl salveze, susțin reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara. 

Tragedia s-a petrecut ieri, în jurul orei 20.30, în zona localității Toplița. Incidentul a fost anunțat, inițial la Poliția Municipiului Hunedoara.

În urma sesizării telefonice, la fața locului s-a deplasat de urgență patrula de siguranță publică aflată în serviciu pe zona rurală, precum și o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara și s-a solicitat în regim de urgență deplasarea la fața locului a unui echipaj SMURD și a reprezentanților ISU Hunedoara, pentru efectuarea de căutări.

„Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul polițiștilor, jandarmilor și sătenilor. În jurul orei 00.00, trupul micuțului a fost găsit în apa râului, la aproximativ doi kilometri de locul în care a dispărut. După culegerea primelor informații, polițiștii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul Râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă. La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în râu și a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze. Trupul copilului a fost preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei și a stabirii cauzei decesului”, a declarat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragedia. 

Adauga comentariu