(VIDEO) Serie de jafuri, în municipiul Deva. Hoții au fost surprinși de camerele de supraveghere, în timp ce au spart Caffe Leo

Serie de spargeri, în municipiul Deva. Hoții au prădat mai multe cafenele și magazine alimentare, din localitate, în doar câteva zile. Una dintre cafenelele jefuite de hoți a fost Leo Caffe, de pe bulevardul 22 Decembrie. Momentul spargerii a fost surprins de camerele de supraveghere, iar video-ul a fost postat pe rețelele de socializare de Zen Caffe, care are probabil același administrator ca și Caffe Leo. Deocamdată, hoții nu au fost identificați. 

„Acești doi hoti în noaptea de joi spre vineri (15 spre 16 noiembrie) au spart o cafenea în Deva. Îi recunoaște cineva? Jaful a avut loc în jur de ora 2 noaptea, ora de pe înregistrare nefiind corectă din motive tehnice”, scrie pe facebook Zen Caffe.

Omul susține că în Deva s-au dat în ultimele zile mai multe spargeri.

„Din păcate, în Deva se dau tot mai multe spargeri și ar trebui să luăm atitudine și așa, popularizându-i pe rețelele sociale, poate se văd și simt puțină rușine sau frică că vor fi prinși. Ieri noapte (marți noapte n.r.) s-au spart 4 locații, dintre care una era o alimentară de cartier. S-ar putea să fie aceiași hoti, dar la Leo, unde s-a petrecut jaful, unul dintre cei doi a mers direct la locul unde ținem banii... și nu e un loc deloc la vedere. A mers direct la sursă. I-a luat și a plecat. Nu a căutat. Dacă nu ar fi mers direct la locul unde țineam banii, probabil aș fi avut îndoieli, dar așa....Cum poți să fii atât de retardat, să furi mergând direct la țintă și să crezi că nu trezești bănuieli, ca să nu zic certitudini?!”, se întreabă administratorul contului de facebook Zen Caffe, din Deva.

În acest caz, poliția se pare că nu a fost sesizată. 

„Din oficiu, polițiștii s-au sesizat pentru comiterea infracțiunii de furt, iar o echipă se va deplasa la fața locului pentru a ridica și analiza imaginile, dar și pentru a demara cercetări pentru identificarea autorilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Marți, aproape de miezul nopții, și magazinul din interiorul cafenelei Amigo, din centrul Devei, a fost prădat de hoți. Aceștia au furat din interior 20 de cartușe de țigări.

„În data de 20.11.2018, ora 23:30, poliția a fost sesizată de dispecerul unei firme de pază că autori neidentificați au pătruns în incinta unei societăți comerciale, după ce au forțat un geam  prin care se face servirea clienților, iar din interior au sustras 20 de cartușe de țigări. Se efectuează cercetări pentru identificarea autorilor. A fost înregistrat dosar penal pentru furt calificat”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Comentarii

Raschip Ruslan

26.11.2018 11:45

Poliția locală plătită din banii devenilor ar trebuii sa patruleze noaptea pe străzi ,nu sa plimbe mașinile pentru interese personale și sa facă panda in trafic.Personal am fost tâlhărit la locuința din Cascadei alături de alți vecini de nenumărate ori fără a fi găsit un vinovat și a mai existat și tupeul de a mi se cere sa retrag plângerea pe motiv ca as fi găsit lucrurile dispărute ca dosite și uitate de mine pe undeva.Ar trebuii așa cum noua ne pretind sa respectam legile întocmai și dumnealor sa-și facă datoria întocmai,nu sa arunce vina pe autori necunoscuți sau chiar pe pagubit

Adauga comentariu