(VIDEO) Scene rupte din film cu acțiunea DIICOT de la Deva. Oamenii legii au făcut arestări direct în stradă. „E plin de arme, pistoale și săbii confiscate!”

Acțiunea procurorilor DIICOT de ieri, de la Deva, a fost surprinsă în imagini video de către un trecător. Echipaje de jandarmi, polițiști dar și procurori au oprit în mijlocul străzii, unde au capturat câteva persoane, pe care le-au încătușat. Scenele cu bărbații imobilizați, apoi arestați, s-au petrecut în zona Hotelului President din Deva. 

Surse din anchetă susțin că oamenii legii au organizat o acțiune de destructurare a unor grupări de crimă organizată, cu membri din mai multe județe din țară. 

Activitățile de la Deva au fost coordonate de procurorii DIICOT Biroul Teritorial Galați, iar una dintre infracțiunile vizate în dosar ar fi proxenetismul. Circa 16 persoane au fost ridicate din Deva și duse la audieri. Indivizii reținuți sunt originari din mai multe județe din țară și ar fi venit la Deva pentru o gală de box care s-a desfășurat ieri, la Sala Sporturilor.  

Citește și: Surse: Mega-acțiune a procurorilor DIICOT, la Deva. Membri ai unor grupări interlope din țară, luați pe sus de mascați. Indivizii veniseră la o gală de box

 

 

 

Comentarii

Diana

17.06.2019 23:37

https://youtu.be/QM06pPShdY8Daca nu ii Legai și pe ăștia nu-ți ieșea gala bine sifonule Pera Ovidiu Ascultati convorbirea cu sifonul Devei și sa nu uitam ca are și legitimație https://youtu.be/QM06pPShdY8

Grigore

18.06.2019 06:39

Buna treaba! Mai ramane sa se ocupe cineva, totusi si de cei care fura acoperiti de un morman de acte... Toate in regula, evident! Nicio nadejde, nu?

Adauga comentariu