(VIDEO) Polițiștii rutieri, „pe urmele” șoferului de TIR care a făcut o manevră criminală, pe drumul care leagă municipiile Brad și Deva

Bărbatul care s-a aflat la volanul unui camion și care a fost filmat de un alt conducător auto, în timp ce rula pe contrasens, pe DN76, între Brad și Deva, riscă să rămână fără permis de conducere. Totul a devenit public după ce omul care a surprins acest moment a postat imaginile pe youtube. Anterior, bărbatul a anunțat autoritățile, la 112, dar polițiștii nu au reușit să ajungă în timp util și să îl prindă pe șoferul inconștient.

Totul s-a întâmplat în data de 24 octombrie, în zona localității Săliștioara. Bărbatul, care conducea o autocisternă, a intrat pe contrasens într-o depășire a unei coloane, forțând șoferii care veneau din sens opus să iasă în afara carosabilului. Conducătorul auto a mers pe contrasens mai bine de un minut, iar în cursa sa nebună a trecut neregulamentar chiar și printr-o alveolă.

Cel care a surprins imaginile povestește cum se putea întâmpla un adevărat carnagiu din cauza șoferului de TIR.

„Pe drumurile din Romania poti muri fara nicio vina din cauza unor specimene de soferi asa-zisi profesionisti.Un astfel de individ, pe data de 24.10.2019 aflat intr-un coteț inmatriculat HD74CST a fost foarte aproape sa produca un adevarat carnagiu pe DN 76 .A intrat in mod repetat in depasiri pe linie continua, in curbe fara vizibilitate , dupa care era cat pe ce sa spulbere un bus care circula regulamentar iar cateva sute de metri mai incolo si un pieton aflat pe acostament. S-a apelat 112 dar din pacate pe acel tronson de drum nu exista echipaj de la rutiera sa verifice daca cel de la volan era beat sau drogat”, a scris Adrian Gabor, în descrierea video-ului său. 

Poliția încearcă acum să îl identifice pe șoferul autocamionului, pentru a-l putea trage la răspundere. În momentul apelului la 112, IPJ Hunedoara susține că au fost trimise în zonă echipaje, dar fără niciun rezultat. 

„Au fost direcționate echipajele de poliție în vederea identificării în flagrant a conducătorului auto respectiv, dar din păcate acesta nu a putut fi identificat la momentul respectiv. Polițiștii rutierii efectuează în continuare cercetări, în vederea identificării conducătorului auto și a luării măsurilor legale față de acesta”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Adauga comentariu