(VIDEO) Poliția s-a autosesizat în urma articolului scris de „Ziar de Hunedoara”. Bărbatul care și-a arătat fundul în fața jurnaliștilor, în plin centrul Devei, a fost amendat pentru gesturile obscene

Bărbatul care a făcut gesturi obscene în fața jurnaliștilor de la „Ziar de Hunedoara” a fost amendat de poliție. Oamenii legii s-au autosesizat în acest caz, în urma unui material publicat ieri.

Imaginile surprinse de jurnaliști în centrul Devei sunt de-a dreptul incredibile. Doi angajați ai unei firme care recrutează așa-zise modele s-au dezbrăcat și și-au arătat părțile dorsale în fața presei, care îi filma. Unul dintre ei, mai pudic, și-a dat jos doar puțin pantalonii, în schimb celălalt, fără inhibiții, le-a arătat jurnaliștilor... totul.

Imediat după ce „Ziar de Hunedoara” a publicat imaginile surprinse, Poliția Municipiului Deva s-a autosesizat și l-a amendat pe tânărul exhibiționist.

„În urma articolului apărut în data de 7 februarie 2019 în presa hunedoreană, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Deva s-au autosesizat cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani, din municipiul Craiova, angajat al unei societăți ce își desfășoară activități în municipiul Deva, a săvârșit acte și fapte obscene în fața reporterilor. Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă”, a delarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan

Agenția pentru care lucrează tinerii se ocupă de recrutarea viitoarelor așa-zise modele. Sute de femei au căzut în plasa agenților de recrutare, după ce au plătit sume cuprinse între 100 de lei și 400 de euro, și s-au ales doar cu o poză neprofesionistă, publicată pe un site obscur.
Polițiștii fac cercetări acum pentru înșelăciune.


Adauga comentariu