(VIDEO) Percheziții la traficanți de droguri din municipiile Deva și Hunedoara. Substanțele halucinogene erau vândute pe stradă cu ajutorul dealerilor

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate au descins astăzi la domiciliile unor persoane din municipiile Deva și Hunedoara, acuzate de trafic de droguri. În total, au fost efectuate 27 de percheziții domiciliare, iar 19 persoane au fost ridicate de mascați și duse la audieri la sediul DIICOT Alba Iulia. Înlocuințele suspecților au fost găsite peste trei kilograme de droguri. Substanțele halucinogene erau vândute consumatorilor, prin intermediul dealerilor stradali, cu prețuri de până la 150 de lei pe gram. 

„La data de 23 februarie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 27 de percheziții domiciliare, în județul Hunedoara, la un grup infracțional organizat, bănuit de trafic de substanțe psihoactive. Din primele cercetări a rezultat că unele dintre persoanele vizate de anchetă ar fi procurat, prin intermediul internetului, substanțe cu efecte psihoactive, pe care le-ar fi distribuit unor dealeri stradali din municipiile Hunedoara și Deva, acestea fiind ulterior comercializate cu sume cuprinse între 30 și 50 lei/doză sau 150 de lei/gram. În urma celor 27 de percheziții domiciliare, au fost descoperite trei kilograme de masă vegetală, cântare electronice, doze destinate comercializării,  telefoane, înscrisuri și peste 12.000 de lei. La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au fost conduse, pentru audieri, 19 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 43 de ani”, a informat Poliția Română. 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, al B.C.C.O. Timișoara, B.C.C.O. Craiova, I.P.J. Alba, I.P.J. Hunedoara, I.J.J. Alba și I.J.J. Hunedoara. 

Adauga comentariu