(VIDEO) Parlamentarul Anamaria Gavrilă îi cere premierului României să spună „NU” certificatului verde. „Am primit mii de mesaje în care oamenii mă roagă să nu votez certificatul”

Parlamentarul hunedorean Anamaria Gavrilă i-a adresat un mesaj premierului României, Nicolae Ciucă, în care îi cere să nu promoveze Legea „certificatului verde”. Anamaria Gavrilă susține că a primit mii de mesaje și petiții de la oameni care îi cer să nu voteze acest certificat. În consecință, parlamentarul a afirmat că nu va vota o lege care contravine voinței oamenilor. 

 

„Adevărul este că românii nu vor certificatul verde. De ce este un adevăr? Pentru că am primit mii și mii de mesaje și petiții, în care oamenii mă roagă să nu votez certificatul verde. Sunt sigură că aceleași mesaje le-au primit și restul parlamentarilor. Și nu am primit nici măcar o singură rugăminte să votez certificatul verde. Vaccinarea prin impunerea certificatului verde este de neacceptat.

Pentru mine e foarte clar ce am de făcut. Am în Parlament un mandat de la oameni și nu voi trece peste voința lor. Cine ne credem noi, parlamentarii, să venim aici, votați de români, și să votăm împotriva voinței lor? Cine ne credem noi să facem altfel decât vor oamenii? Guvernanții PNL, PSD și UDMR au confundat permisiunea și onoarea de a servi poporul cu vanitatea funcției în care au fost puși.

Ne uităm la Europa. Istoria ne spune însă că, acum, partenerii noștri europeni au greșit grav, în trecut. Iar România a dat dovadă de înțelepciune. Este momentul ca și acum România să fie de neclintit în a apăra pilonii de bază ai Uniunii Europene: respectarea voinței poporului, respectarea drepturilor și libertăților oamenilor.

Crizele sunt oportunități. Întunericul și haosul în care suntem reprezintă o oportunitate pentru adevărați lideri călăuziți de Dumnezeu, de lumină și de omenie. Este ocazia ca un om mare să se ridice și să fie un adevărat lider. Să facă din România un exemplu de înțelepciune pentru toată Europa.

Haideți, domnule Ciucă - sunteți cel mai puternic om din România. Sunteți singurul din guvernare care nu are nimic de pierdut și tot poporul român ar avea de câștigat!

Spuneți NU certificatului verde, Spuneți NU carantinei celor testați și Spuneți DA Crăciunului pentru toți românii. Acum avem nevoie să fiți eroul nostru!”, a conchis parlamentarul hunedorean. 

Reprezentanții partidelor aflate la guvernare, respectiv PSD, PNL și UDMR, au transmis că lucrează la un proiect de lege care să introducă obligativitatea prezentării certificatului verde în spații publice, dar și la locul de muncă. Deocamdată, politicienii de la cele trei partide nu au convenit asupra formei acestei legi, existând opinii contrarii între social-democrați, pe de o parte, și liberali și udemeriști, pe de altă parte. Cei din urmă nu sunt de acord ca statul român să aloce fonduri pentru ca persoanele care nu s-au vaccinat să beneficieze de teste gratute pentru virusul SARS-Cov-2. 

Adauga comentariu