(VIDEO) Noul subprefect al județului Hunedoara, Călin Marian, învestit în funcție. Ministrul de Interne, Marcel Vela, prezent la ceremonie

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, s-a aflat astăzi, la Deva, unde a participat la depunerea jurământului de către noul subprefect al județului Călin Marian. Ceremonia de învestire în funcție s-a desfășurat la Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, în prezența mai multor liberali de frunte din județ. O prezență de remarcat a fost cea a șefului de cabinet al ministrului de Interne, Traian Berbeceanu, proaspăt înscris în PNL. 

De astăzi, echipa de la conducerea Prefecturii Județului Hunedoara este completă, fiind formată din prefectul Vasilică Potecă și doi subrefecți, respectiv Călin Marian și Dorel-Ovidiu Bretean. 

La finalul ceremoniei, Călin Petru Marian a declarat că se va implica în toate problemele care țin de Prefectura Județului Hunedoara, mai ales că, este o perioadă extrem de dificilă și plină de provocări. 

Declarația completă a lui Călin Marian: 

Subprefectul judeţului, Călin Marian s-a născut în 27 septembrie 1971 în comuna Baia de Criș, județul Hunedoara. A absolvit Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca și a urmat mai multe cursuri de specializare în domeniul agricol, economic și management. A fost, timp de doi ani, cadru universitar la USAMV Cluj Napoca. Din 2016, până astăzi, în calitate de director executiv, a coordonat activitatea Direcției pentru Agricultură Județeană Hunedoara.

Adauga comentariu