(VIDEO) Întreaga operațiune de capturare a lui Mărgan jr., în trafic, lângă Deva. Interlopul a bătut cu bestialitate un om de afaceri din Gorj

Ionuț Crîznic (foto jos), fiul temutului interlop Cornel Crîznic, zis „Mărgan” din Deva, a fost dus la IPJ Gorj pentru audieri. Mărgan junior este cercetat într-un dosar penal, pentru infracțiunilor de lovire și alte violențe și distrugere. În urmă cu o săptămână, Ionuț Crîznic a bătut cu bestialitate un om de afaceri din Târgu Jiu. Astăzi, polițiștii din Gorj au reușit să-l prindă, în urma unei acțiuni ce poate servi ca scenariu de film. Oamenii legii l-au oprit pe fiul interlopului în trafic, l-au scos din autoturism, l-au imobilizat și încătușat direct în stradă. 

„La data de 08 iulie, în continuarea cercetărilor în cauza penală privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, fapte comise la data de 02 iulie, asupra unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, de către persoane necunoscute, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj au acționat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat de 26 de ani, din comuna Vețel, județul Hunedoara, bănuit de comiterea infracțiunilor. Bărbatul a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 68 Vețel, județul Hunedoara, fiind încătușat de polițiști și condus la sediul IPJ Gorj, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale”, a informat Corina Scurtu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Cel de-al doilea autor al agresiunii încă nu a fost identificat. 

Omul de afaceri pe care Mărgan junior împreună cu un alt individ l-au snopit în bătaie cu ranga se numește Florin Glodeanu, scriu cei de la adevarul.ro. Agresorii l-au lovit cu ranga şi i-au vandalizat apoi maşina. Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere. Potrivit sursei citate, ar putea fi vorba de o răzbunare a unor rivali în afaceri, după ce bărbatul a câştigat o licitaţie pentru o pădure de unde se culeg trufe. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a venit la maşină şi şi-a găsit roata înţepată. La un moment dat, de acesta s-a apropiat un bărbat, care după puţin timp a început să-l lovească. Imediat a venit o altă persoană care a scos un levier dintr-o plasă şi a început să-l lovească într-un mod barbar. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere video. 

Adauga comentariu