(VIDEO INTERZIS MINORILOR) Tineri din Orăștie agresați, în timp ce filmau camioane cu bușteni. Unul dintre ei a fost lăsat în pielea goală

Trei tineri cu spirit civic, au fost agresați de indivizi necunoscuți, pentru că au fotografiat camioane cu bușteni, care staționau într-o parcare din Orăștie. Unul dintre tineri a fost lăsat în pielea goală de agresori. 

Incidentul s-a petrecut în zona stației de alimentare cu carburanți „Petrom”. Tinerii au fost bătuți, înjurați, li s-au spart telefoanele și autoturismul. Agresorii au folosit la adresa lor un limbaj licențios și au plecat cu hainele unuia dintre ei. 

Un echipaj de poliție a fost solicitat la locul incidentului. Polițiștii au înregistrat dosar penal pentru lovire și alte violențe și au verificat legalitatea transporturilor de material lemnos. 

„Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la faptul că unui tânăr în vârstă de 25 de ani, din Orăștie, care se afla împreună un alt tânăr într-o parcare din localitate, i-a fost avariat autoturismul de către persoane necunoscute, care i-au spart luneta autovehiculului și l-au lovit pe tânărul care îl însoţea, în vârstă de 19 ani, din Orăştie. În cel mai scurt timp, la faţa locului, s-a deplasat o echipă operativă care a demarat cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și loviri sau alte violențe, în vederea identificării autorilor şi a luării măsurilor legale. Din declaraţiile celor doi tineri, se pare că înainte de comiterea agresiunii, unul dintre aceştia s-ar fi exprimat cu privire la existenţa în incinta parcării respective a unui posibil transport ilegal de material lemnos. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au efectuat verificări şi cu privire la legalitatea transportului de material lemnos indicat de tineri, stabilind că acesta se desfăşoară cu respectarea prevederilor legale în vigoare, transportul fiind înregistrat în aplicaţia electronică dedicată verificării acestor activităţi - SUMAL 2.0”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Adauga comentariu