(VIDEO) Incident grav, în centrul municipiului Deva. Un bărbat a fost înjunghiat sub privirile trecătorilor

UPDATE: Reprezentanții IPJ Hunedoara nu au comunicat, după șase ore de la incident, dacă agresorul a fost identificat. 

Un incident grav s-a petrecut astăzi, în jurul orei 16.00, în plin centrul municipiului Deva. Un bărbat ar fi fost înjunghiat cu un cuțit de către un alt individ, sub prvirile trecătorilor. Potrivit martorilor, conflictul a plecat de la un comentariu pe care bărbatul care a fost înjunghiat, l-a făcut la adresa agresorului, acesta din urmă deplasându-se cu bicicleta pe Bulevardul 22 Decembrie, pe trotuarul din fața Spitalului Județean de Urgență. Bărbatul rănit ar fi mers pe picioarele lui la spital, unde a fost supus unor intervenții medicale. 

Polițiștii criminaliști s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări în dosarul penal deschis în acest caz pentru tentativă de omor. Ancheta este în curs de desfășurare, fiind ridicate probe de la locul faptei. 

„În data de 09.06.2021, ora 16:12, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe trotuarul din fața unei institutii spitalicești din municipiul Deva, pe fondul un conflict spontan, un bărbat în vârstă de 38 de ani, l-a înjunghiat cu un cuțit pe un alt bărbat în vârstă de 48 de ani. Atât victima cât și agresorul sunt din municipiul Deva. În acest moment victima se află la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunile de tentativa de omor și deranjarea ordinii și linștii publice”, a declarat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Adauga comentariu