(VIDEO) Imagini INTERZISE minorilor! Agenții „fabricii de vedete” din Deva au devenit ei înșiși vedete. Și-au arătat fundul în fața presei, în plin centrul orașului

Imagini incredibile surprinse, astăzi, de reporterii „Ziar de Hunedoara”, în Deva. Doi angajații ai unei firme care recrutează așa-zise vedete s-au dezbrăcat și și-au arătat fundul în fața presei. 

Zilele trecute, „Ziar de Hunedoara” vă prezenta povestea „fabricii de modele”, care activează în municipiul Deva încă de anul trecut. 

Agenția a păcălit sute de femei să plătească între 100 de lei şi 400 de euro cu promisiunea că vor deveni fotomodele. În schimb, victimele s-au ales doar cu o fotografie publicată pe site-ul firmei.

Femei de toate vârstele, de la pensionare la fetițe au căzut în plasa așa-zișilor agenți de recrutare. Schema după care operează aceștia este simplă. Trei bărbați opresc femeile pe stradă și le promit câștiguri substanțiale din ședințe foto, dacă semnează pe loc un contract în valoare de 100 de lei. Plusează însă dacă simt că victima are bani și pare că le crede întreaga poveste. 

„Am pierdut 1.700 de lei. Am semnat contract cu ei pentru un an. M-au recrutat de pe stradă. Inițial mi-au spus că vor să mă coafeze, să mă machieze și, cică, voi câștiga 50 de euro pe ședință, plus produse. Apoi m-au întrebat dacă îmi pot face o poză și să vorbesc cu domnișoara director. Mi-au zis că îmi fac un catalog, ca să mă prezinte la niște firme și imediat voi începe să lucrez. Am primit catalogul. Se comportau ca niște profesioniști, știu să vorbească. Mi-au spus că după Sărbătorile de iarnă mă vor contacta să lucrez. În 15 ianuarie am fost la ei să-i întreb de ce nu m-au chemat. Mi-au spus că așteaptă un răspuns de la cei din București”, ne-a declarat zilele trecute una dintre victime.

„Ziar de Hunedoara” a încercat în ultimele zile să afle poveștile mai multor tinere credule, dar reporterii noștri s-au dus, în fiecare zi, la sediul firmei, pentru a vedea dacă angajații agenției își continuă activitate de „prostire” a doamnelor și domnișoarelor din județ. Astăzi însă, am avut parte de o surpriză. Doi dintre agenții de recrutare ai „fabricii de modele” s-au dezbrăcat și s-au făcut pe ei înșiși vedete, într-un gest de sfidare totală.

Pe această cale, „Ziar de Hunedoara” solicită autorităților să ia măsurile care se impun, pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple. Nu este posibil ca în public, în plin centrul municipiului Deva, doi bărbați să facă astfel de gesturi indecente! Oricând, la orice moment, „Ziar de Hunedoara” pune la dispoziția organelor de anchetă imaginile necenzurate.

Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara a demarat o anchetă în cazul „fabricii de vedete”, după ce mai multe plângeri au fost depuse de victimele agenților de recrutare. 

„În acest dosar se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

Citește și: (VIDEO) Escrocherie pe FAȚĂ. O falsă agenție de modeling face ravagii printre hunedorence. Avem imagini cu „agenții” care recrutează viitoarele „vedete”

 

Adauga comentariu