(VIDEO) HUNEDOARA. Intervenție a echipajelor de prim-ajutor în miez de noapte, pentru a salva o femeie care amenința că se sinucide

Echipaje de prim-ajutor au intervenit în miez de noapte, la Hunedoara, pentru a salva o femeie care amenința că se aruncă de la etajul trei, de pe geamul apartamentului său. Un vecin a sunat la 112, pentru a anunța despre intențiile femeii. Aceasta s-a poziționat la geamul locuinței, dintr-un bloc din cartierul Micro 7, de unde striga cu voce tare, că se va arunca în gol. Polițiștii și pompierii au reușit să o convingă să le deschidă ușa apartamentului, femeia fiind dusă la spital cu o ambulanță SMURD.

„Echipajele de prim-ajutor au intervenit în cazul unei tentative de suicid. Este vorba despre o femeie în vârstă de 40 de ani, aflată în stare de ebrietate, care nu a putut oferi detalii despre motivul care a determinat-o să recurgă la astfel de gesturi. Femeia a fost luată de către echipajul medical, fiind dusă la spital pentru investigații medicale și consiliere psihologică”, a declarat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Momentul intervenției echipajelor de poliție și SMURD a fost surprins în imagini de vecinii alarmați de strigătele femeii. 

Adauga comentariu