(VIDEO) Hoți surprinși de camerele de supraveghere în timp ce dau spargerea la un magazin din Petroșani

Un magazin din Cartierul Colonie din Petroșani a fost spart de hoți în noaptea de luni spre marți, la ora 05.00. Doi indivizi cu cagule pe față au forțat ușa de acces în magazin, de unde au furat tot ce le-a picat sub mână. Întreaga operațiune a hoților a fost surprinsă de camerele de supraveghere din unitatea comercială și a durat câteva zeci de secunde. Indivizii au luat țigări și alte produse expuse pe raftul magazinului. Deocamdată, prejudiciul nu a fost stabilit. 

„În noaptea de luni spre marți, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăți comerciale, prin forțarea ușii de acces. Cu privire la acest caz a fost depusă plângere la Poliția Municipiului Petroșani, fiind deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Deocamdată autorii furtului nu au fost identificați, existând un cerc de suspecți”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Astfel de spargeri au loc frecvent în municipiul din Valea Jiului. În urmă cu o lună de zile, a fost spart magazinul socrilor primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi. Și în acest caz hoții au furat diverse produse dar și o cutie cu bani. 

Sursa foto: captură video/observatorul national

Adauga comentariu