VIDEO Gafă peste gafă comisă de Dăncilă, la Suceava. A confundat Suceava cu Hunedoara și a mutat primul metru de autostradă din Moldova la Vaslui

Premierul României, Viorica Dăncilă, s-a aflat într-o vizită de lucru în județul Suceava. Aceasta a fost însoțită de către ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici și ministrul sănătății, Sorina Pintea. Cei trei reprezentanți ai Guvernului României au ținut o conferință de presă la primăria din orașul Frasin, subiectul principal fiind acela al problemelor create de proiectul utilități și mediu, care a blocat investițiile din mai multe localități din județul Suceava.

Viorica Dăncilă a început cu o gafă, confunând județul din Bucovina cu Hunedoara, fiind însă lămurită imediat de senatorul Ioan Stan cu privire la locul în care se află.

Viorica Dăncilă: „Suntem într-o vizită în județul Hunedoara

Senator Ioan Stan: „În Suceava”

Viorica Dăncilă: „În județul Suceava, am fost în mai multe județe, Hunedoara, am fost în județul Sălaj, am fost în Maramureș, vom pleca în județul Vaslui, sunt mai multe județe pe care vrem să le vizităm”.

Premierul României a fost pusă în dificultate și de primul metru de autostradă din Moldova, despre care Dăncilă a crezut în primă fază că se află în județul Vaslui, anunțând că ar putea vizita acest metru de autostradă dacă programul îi va permite imediat ce va ajunge la Vaslui.

Viorica Dăncilă: „După ce o să ajung la Vaslui o să văd care este programul acolo, sunt mai multe...”

Intervenție jurnalist: „E făcut de Ștefan Mandachi”

Viorica Dăncilă: „Nu o să mă opresc, nu o să mă oprescă, o să vină ministrul Transporturilor care va vedea care este situația reală. Dacă mă opresc eu trebuie să luăm întotdeauna decizii și trebuie să am toate datele. Credeți că mai este timpul să mai mergem să ne facem poze la un anumit obiectiv? Eu zic că nu”.

  

În cele din urmă, Viorica Dăncilă a fost lămurită despre ce metru de autostradă se vorbește, fiind extrem de deranjată de subiect, arătând că este vorba despre o campanie publică ce nu a produs niciun fel de efect.

Adauga comentariu