(VIDEO) Filmul agresiunii din centrul Devei, în care un bărbat a fost înjunghiat. Cine este presupusul autor al infracțiunii de tentativă de omor

Scena agresiunii din fața Spitalului Județean de Urgență din Deva, în care un bărbat a fost înjunghiat, a fost surprinsă în imagini video. Cei doi indivizi s-au încăierat pe trotuarul din fața spitalului. S-au lovit reciproc și și-au adresat injurii. Totul sub privirile a zeci de trecători. Cei doi bărbați s-au agresat reciproc minute în șir, timp în care nimeni dintre cei care asistau la scenele de violență nu a anunțat serviciile de urgență prin 112.

Citește și: (VIDEO) Incident grav, în centrul municipiului Deva. Un bărbat a fost înjunghiat sub privirile trecătorilor

Dimpotrivă, mai mulți tineri care erau martori la încăierare, au „contabilizat” și au comentat loviturile pe care și le aplicau cei doi bărbați. 

Încăierarea dintre cei doi indivizi a culminat cu momentul în care, bărbatul îmbrăcat în tricou de culoare deschisă a scos un cuțit din rucsac, cu care l-a înjunghiat pe adversar. 

Polițiștii au deschis în acest caz dosar penal pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ambii bărbați sunt din Deva, și au vârste de 38, respectiv 48 de ani. 

 „În data de 09.06.2021, ora 16:12, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe trotuarul din fața unei institutii spitalicești din municipiul Deva, pe fondul un conflict spontan, un bărbat în vârstă de 38 de ani, l-a înjunghiat cu un cuțit pe un alt bărbat în vârstă de 48 de ani. Atât victima cât și agresorul sunt din municipiul Deva. În acest moment victima se află la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunile de tentativa de omor și deranjarea ordinii și liniștii publice”, a declarat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Polițiștii nu au anunțat dacă au reușit să-l identifice pe bărbatul acuzat de tentativă de omor și nici dacă acesta a fost prins. 

Conform unor surse, autorul infracțiunii de tentativă de omor se numește Ionuț Sebastian Urzică. 

Adauga comentariu