(VIDEO EXCLUSIV) Mărgan, snopit în bătaie de mai mulți interlopi în Clubul Etiquette din Deva. Atât victima cât și bătăușii au fost reținuți

Mai mulți interlopi s-au bătut într-un club din Deva. Potrivit unor surse, totul ar fi plecat de la nemulțumirea unor indivizi că interpretul de manele care cânta în club, a preferat să stea doar la masa la care se afla Cornel Crîznic, zis „Mărgan”. În urma unor replici dure, între cele două grupuri s-a iscat un scandal care s-a lăsat cu o bătaie cruntă. 

În imaginile video de pe camerele de supraveghere ale localului, se vede cum Mărgan îl lovește pe un individ cu pumnul în față. Anterior acestei lovituri, spun sursele noastre, un bărbat i-ar fi dat lui Mărgan cu spray lacrimogen pe față și pe piept. Apoi, unul dintre ei l-a lovit pe Mărgan cu sticla în cap. Mai mulți indivizi, printre care Ladislau Peter Lakatos, zis „Loți” și Ovidiu Iuliu Mărginean, zis „Buric”, au tăbărât peste Crîznic, lovindu-l cu pumnii și picioarele. 

În cursul zilei de ieri, Mărgan, Buric și Loți au fost reținuți pentru 24 de ore. 

„În cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale si cei ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara, sprijiniți de luptătorii Serviciul Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Hunedoara, au efectuat o acțiune în urma căreia au identificat trei bărbați (unul în vârstă de 49 de ani, din municipiul Deva și doi din municipiul Hunedoara, unul în vârstă de 31 si altul de 39 de ani), cu privire la care au stabilit faptul că, în cursul dimineții de 17.11.2019, în jurul orei 05:30, în timp ce se aflau într-un club din municipiul Deva, au provocat scandal, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, lovindu-se reciproc și tulburând astfel liniștea și ordinea publică. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice și loviri sau alte violențe, iar față de cei trei au luat măsura preventivă a reținerii. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

 

Adauga comentariu