(VIDEO) Doi indivizi cu o autoutilitară, trimiși de patron să arunce deșeuri industriale în pădure. Un hunedorean i-a prins în flagrant și i-a filmat

Hunedoreanul Ciprian Stoica a publicat pe pagina sa de Facebook imagini video cu doi indivizi cu o mașină plină cu deșeuri industriale, pe care se pregăteau să le arunce în pădurea de lângă localitatea Nandru, comuna Peștișu Mic.

Nu mult le-a trebuit celor doi muncitori să treacă la fapte, dacă nu erau prinși în flagrant. 

Din discuția înregistrată pe imaginile video, reiese că patronul firmei la care lucrează i-a trimis să depoziteze gunoaiele în acel loc: 

- Așa faceți voi, veniți și aruncați gunoaiele aici? Cine v-a zis?
- Patronul ne-a zis. Nu veneam din capul nostru. 
- Cu ce drept aruncați gunoaie aici? Ieri au fost probleme aici. S-a înfundat toată valea, să-i ia la omul ăla casa, din cauza la gunoaiele voastre. Patronul vostru va plăti, stai liniștit! 

Primarul comunei Peștișu Mic, Casian Voina, a scris un comentariu la postarea de pe Facebook, în care susține că: „Mașina e a firmei domnului Cristian Grigoraș, din Hunedoara”. Tot el a mai adăugat că le va face plângere la poliție. Casian Voina nu a putut fi contactat pentru a oferi mai multe detalii despre „capturarea” autoutilitarei cu gunoaie.

 
Pădurea de lângă Nandru nu este singurul loc transformat în groapă de gunoi de pe raza comunei Peștișu Mic. Mai sus de Schitul Sfântului „Nectarie”, la capătul gardului de la cantonul ocolului silvic (foto jos), este plin de gunoaie lăsate de oamenii care vin la iarbă verde. Peturi, doze de bere și alte deșeuri zac aruncate peste tot, dar și urme de vetre de focuri făcute în pădure, acest lucru fiind permis doar în locuri special amenajate. Potrivit legii, arderile se fac la distanțe mai mari de 100 de metri de fondul forestier. 

Sursa video: Ciprian Stoica/Facebook 

 

 

Adauga comentariu