(VIDEO) Depășire demnă de filmele cu cascadori, la ieșire din Deva spre Simeria. Un șofer cu o dubiță s-a „strecurat” printre alte mașini, ajungând pe zona verde

Imagini demne de filmele cu cascadorii în trafic au fost surprinse de un șofer cu camera de bord, pe șoseaua Deva - Simeria. Un șofer care conducea o dubiță, țâșnește printre ceilalți participanți la trafic, iar în încercarea de a-i ocoli, acesta a făcut o depășire spectaculoasă. Dubița a ajuns pe zona verde, a intrat în fața altor autoturisme, fără nicio ezitare. 

Autorul filmării susține că în acea zonă se formase o coloană de mașini, însă șoferul dubiței nu a stat să aștepte niciun moment. A intrat cu viteză în depășire, așa cum, de altfel, se vede și în imagini. Din fericire, inconștiența șoferului nu a produs nicio victimă. Șoferul a făcut manevrele de depășire în zona în care Bulevardul 22 Decembrie se unește cu drumul național 7, pe podul de la ieșire din Deva spre Simeria. 

Imaginile cu șoferul teribilist au fost publicate pe o rețea de socializare, spre deliciul altor conducători auto, care susțineau că, în acel moment, un echipaj de poliție se afla sub podul de pe DN7. 

Adauga comentariu