(VIDEO) Controalele anti-Covid continuă. Zeci de hunedoreni, sancționați pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

Zeci de hunedoreni au fost sancționați pentru nerespectarea regulilor de protecție sanitară, în contextul pandemiei de Covid-19. Amenzile au fost date în ultimele 24 de ore și au o valoare totală de 4.000 de lei.

„Polițiștii hunedoreni au derulat, pe raza județului, atât în mediul urban cât și rural, acţiuni de verificare a măsurilor sanitare pentru combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2. Astfel, au fost verificate 82 de societăți comerciale şi 50 de mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 4.000 de lei”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au avut loc în sistem integrat şi au vizat, în special, zonele aglomerate, centre comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

Reprezentanții IPJ Hunedoara au precizat că verificările vor continua și în perioada următoare. 

Adauga comentariu