(VIDEO) Castelul Corvinilor, văzut prin ochii turiștilor străini. O vloggeriță cu peste 100 de mii de fani a inclus monumentul medieval în topul celor mai „bântuite” castele din întreaga lume

Castelul Corvinilor deschide topul unei vloggerițe cu cele mai „bântuite” castele din lume. Amy's Crypt are un canal de Youtube, unde le relatează celor peste 110.000 de fani, experiențele înfricoșătoare pe care le-a avut, vizitând diverse monumente medievale din întreaga lume. În unul dintre filmulețele pe care vloggerița le-a publicat pe canalul ei de Youtube, cu topul celor mai „bântuite” cinci castele din lume, Castelul Corvinilor deschide acest top.

Vloggerița spune despre edificiul din Hunedoara (vezi video) că „este, fără îndoială, cea mai magnifică locație vizuală de pe această listă”. Însă, „aspectul de basm nu ar trebui să ne înșele, întrucât, despre acest pitoresc castel medieval se spune că este extrem de bântuit după ce a suferit un trecut deosebit de sinistru.”

Directorul Castelului Corvinilor, Sorin Tincu, spune că nu este pentru prima dată când monumentul medieval capătă un renume de loc „bântuit”. Mai mult de atât, a existat o perioadă în anii trecuți când echipe de producție au realizat filme cu vânătoare de fantome. 

„Castelul a avut această reputație și în anii trecuți. În perioada 2008 - 2010, s-au filmat mai multe scene de «ghost hunting”, cu echipe din afara țării”, a precizat Sorin Tincu. 

Dincolo de intenția vădită a vloggeriței de a crea povești înspăimântătoare pentru a atrage fani interesați de domeniul paranormalului, Castelul Corvinilor rămâne o atracție turistică și de interes pentru turiști din întreaga lume. 

 

 

 

Adauga comentariu