(VIDEO) Bătălia „munților”, la Deva. Polonezul Tomasz Czerwinski, făcut KO de Tolea Ciumac, în 10 secunde

Cea de-a patra ediție a Galei Fight Zone, organizată de Asociația Club Sportiv Pera Box, a avut loc aseară, la Deva. Sala Sporturilor a fost arhiplină, în așteptarea celui mai tare meci care a avut loc vreodată în municipiul reședință de județ. Bătălia „munților”, dintre polonezul Tomasz Czerwinski și Tolea Ciumac.

sursa foto: facebook/Asociația Club Sportiv Pera Box

Cei doi au intrat în ring după ora 00:00, Tolea cu steagul României, iar Czerwinski cu steagul Poloniei.

Doar de 10 secunde a avut, însă, nevoie Tolea Ciumac pentru a-l face KO pe Czerwinski. Din câțiva pumni, aplicați în 10 secunde de la începerea meciului așteptat de mii de oameni, Czerwinski a picat secerat printre corzile ringului. S-a ridicat amețit, după câteva secunde bune, dar arbitrul nu a mai lăsat meciul să continue, deși Czerwinski părea că și-a revenit, iar sala cerea continuarea spectacolului. Tolea a fost declarat câștigător.

În luna octombrie, la Gala „Burebista”, care a avut loc tot la Deva, Tolea Ciumac l-a făcut KO și pe Andrei Raita, zis Endre, care a fost luat cu targa de medici, și dus la spital. Prima lovitură a meciului a fost aplicată de Endre, cu putere, în piciorul lui Tolea Ciumac, iar tibia i-a fost fracturată. Meciul nu a mai putut continua, Endre prăbușindu-se la pământ.

Adauga comentariu