(VIDEO) Agent de pază bătut cu bestialitate, într-un magazin din Deva. Agresorul a fost lăsat în libertate. Victima: „Îmi este frică de ei că sunt hoți și tâlhari”

Un agent de pază de la magazinul Profi, de pe strada Mărăști, din Deva, a fost snopit în bătaie de un individ, de față cu clienții. Incidentul a plecat de la o discuție pe care paznicul a avut-o cu sora agresorului. 

Din spusele martorilor, sora bătăușului, R. C., cunoscută că a comis furturi în trecut, a venit în magazin, iar paznicul ar fi întrebat-o dacă a venit iarăși la furat. Supărată pe întrebarea paznicului,tânăra a mers acasă și i s-a plâns fratelui ei, Darius Căldăraș. Acesta din urmă a considerat că trebuie să-l pună la punct pe paznic. A venit la magazin și l-a lovit puternic peste față, încât bărbatul a căzut pe dușumea. A urmat o încăierare între cei doi, în care au intervenit și oamenii din magazin. 

Bătaia a avut loc în seara de 12 septembrie, în jurul orei 20.35, agresorul fiind identificat și prins de polițiști în data de 18 septembrie. Darius Căldăraș, în vârstă de 19 ani, a fost ridicat de la domiciliu și dus la audieri la sediul Poliției din Deva, fiind reținut pentru 24 de ore. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva l-au pus sub măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, pentru acuzațiile de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Dată fiind decizia magistraților de a-l lăsa în libertate pe agresor, agentul de pază Marcel Gliga susține că îi este teamă să mai meargă la locul de muncă. Mai ales că, mărturisește bărbatul, indivizi din anturajul agresorului l-au căutat să-l „convingă” să retragă plângerea. Marcel Gliga a mai afirmat că a primit amenințări de la persoane pe care nu le-a lăsat să fure din magazin, în schimbul unor șpăgi. 

„Îmi este frică de ei că sunt mulți și toți sunt hoți și tâlhari. Au furat din magazin de când s-a deschis. Puteți verifica la magazin că mai sunt trei angajați care nu mai vor să vină la muncă după acel incident. Fură tot timpul, iar pentru că nu am acceptat bani de la ei, mi-au zis că «mă aranjează ei». Nu le poate face nimeni nimic? Sunt cuncoscuți pentru furturi și tâlhării și au mai fost cercetați penal pentru astfel de fapte”, a declarat Marcel Gliga pentru ZIAR de HUNEDOARA. 

 

 


Adauga comentariu