Vetuța Stănescu, președinte interimar al PNL Hunedoara. Decizia a fost luată de conducerea centrală a partidului

Vetuța Stănescu va prelua conducerea filialei județene a PNL Hunedoara, după demisia din funcția de președinte a deputatului Lucian Heiuș. Decizia a fost luată de forul național de conducere al partidului. 

În calitate de președinte interimar, Vetuța Stănescu preia șefia organizației într-un moment extrem de delicat pentru liberalii hunedoreni. Rezultatele dezastruoase pe care PNL Hunedoara le-a înregistrat la alegerile locale au scos în evidență disfuncționalitățile din organizație. Mai mult de atât, cu o echipă zdruncinată de scorul sub așteptări de la locale, liberalii hunedoreni vor intra în campania pantru alegerile parlamentare, preconizate să se desfășoare la începutul lunii decembrie. 

Vetuța Stănescu a fost confirmată în funcția de președinte interimar de Comitetul Executiv al PNL, structura centrală.

În prezent, Vetuța Stănescu este secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publcie, Dezvoltării și Administrației. Pentru o perioadă scurtă (decembrie 2019 - ianuarie 2020), ea a fost președinte - director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Hunedoara. În 2015 - 2016, a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Huendoara, iar între 2010 - 2015 a fost director financiar al Spitalului Județean de Urgență din Deva, ocupând pentru o perioadă scurtă și funcția de manager interimar a unității medicale. 

În curs de actualizare... 

Adauga comentariu