Veste EXTRAORDINARĂ pentru angajații spitalelor aflate în administrarea Consiliului Județean. În sfârșit, vor primi tichetele de vacanță

Angajații spitalelor aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara vor primi, în sfârșit, tichetele de vacanță. Este vorba despre salariații Spitalului Județean de Urgență Deva și cele două sanatorii de Pneumologie de la Brad și Geoagiu. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Hunedoara, la finalul acestei luni, angajații unității sanitare din Deva vor primi voucherele de vacanță.

„Angajații spitalelor aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara vor primi în acest an tichete de vacanță. Sunt prevăzute sumele necesare în buget pentru Spitalul Județean de Urgență şi cele două sanatorii de Pneumologie de la Brad şi Geoagiu. La SJU Deva achiziția a fost demarată şi, cel mai probabil, tichetele de vacanță vor ajunge la cei peste 1200 de angajați la sfârşitul acestei luni”, a declarat consilierul președintelui Consiliului Județean, Bogdan Hăulică.

Angajații Spitalului Județean de Urgență Deva nu au beneficiat anul trecut de tichete de vacanță, deși, conform OUG 46/2017, instituţiile şi autorităţile publice, erau obligate să acorde, în limita sumelor prevăzute în bugetul alocat cu această destinaţie, o indemnizaţie de vacanţă sau o primă de vacanţă, după caz, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat. La acea vreme, reprezentanții Consiliului Județean și cei ai Spitalului Județean susțineau că nu au fondurile necesare acordării acestor vouchere.

Adauga comentariu