Vacanță pe cont propriu pentru căței și pisici, la pensiunea de la Andivet. Rezervările se fac și cu șase luni înainte

Singura pensiune pentru animale de companie din județ are toate locurile ocupate în perioada minivacanței de Revelion. Spitalul veterinar Andivet din Deva le pune la dispoziție, în cadrul pensiunii, mai multe locuri de cazare patrupezilor care nu beneficiază de bilete de vacanță împreună cu stăpânii lor. „Sejurul” pe care cățeii și pisicile îl petrec aici poate ajunge și la șase zile. 

„Avem 12 câini de talie mică și mijlocie și vreo doi de talie mare. Sunt lăsați pe perioada minivacanței de Anul Nou, circa șase zile. Avem și pensiune pentru pisici în spital, unde avem în grijă patru pisici. Sunt clienți care vin la noi de ani de zile, unii își fac programări cu șase luni înainte, pentru că nu-i putem primi când vin de pe o zi pe alta. În restul anului, avem locuri disponibile tot timpul. Doar în perioada sărbătorilor importante de peste an sunt toate ocupate”, a declarat medicul veterinar Constantin Mihăilă, managerul Spitalului Veterinar Andivet. 

Clienții merg la această pensiune cu multă încredere, deoarece cățeii sunt bine îngrijiți și sunt supravegheați de medicii de la spitalul veterinar. Sunt hrăniți, scoși la plimbare, se pot juca între ei sau cu asistenții. Pensiunea este alcătuită din spații de cazare și o curte interioară, fiind situată lângă clădirea Spitalului Andivet de pe Calea Zarandului din Deva. Important de ştiut este că înainte de a fi primite animalele sunt examinate clinic de un medic veterinar, iar vaccinările, deparazitările interne şi externe trebuie să fie făcute la zi. Nu sunt acceptaţi căţei mai mici de două luni şi jumătate, iar tarifele diferă în funcţie de talie şi perioadă. Patrupezii primesc hrană oferită de angajaţi, însă este acceptată şi hrana adusă de stăpâni, inclusiv cea gătită. De asemenea, se pot aduce şi accesorii personale, precum boluri pentru hrană, păturică, jucării, sau chiar pătuţ.

Adauga comentariu