UPDATE. Un bărbat și-a pierdut viața, în accidentul rutier de pe șoseaua Deva - Hunedoara

Un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața, în accidentul rutier care s-a produs astăzi, la ieșire din municipiul Hunedoara, spre Deva. Eforturile medicilor de a-l resuscita nu au avut niciun rezultat. 

„Din păcate, cu toate eforturile depuse de echipajul cu medic al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara. 

Din datele polițiștilor, șoferul de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, se deplasa spre Deva. În zona podului de la fostul Combinat Siderurgic, a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, care venea din sens opus. În urma impactului, mașina care circula regulamentar s-a răsturnat. 

„În data de 30.07.2020, în jurul orei 10:50, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe DJ 687, din direcția de mers Hunedoara - Deva (la intrarea în municipiul Hunedoara dinspre Deva), din motive necunoscute a pătruns pe contrasens, peste linia continuă, intrând în coliziune frontală şi răsturnând autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Hunedoara. Conducătorul auto de 45 de ani a fost rănit în urma impactului şi transportat la U.P.U. Hunedoara, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătorului auto de 42 de i s-au efectuat manevre de resuscitare la fața locului, ulterior fiind declarat decedat. Traficul în zonă este, momentan, restricționat pe ambele sensuri de mers, fiind dirijat pe rute ocolitoare. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal”, a informat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţiştii le recomandă tuturor conducătorilor auto să manifeste prudenţă şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic. Recomandăm tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona evenimentului, să nu efectueze depăşiri neregulamentare și să respecte cu strictețe semnalele și indicațiile polițiștilor care acționează la fața locului.

Știrea inițială: Accident rutier grav, la intrare în municipiul Hunedoara. O victimă a rămas încarcerată, iar traficul rutier este blocat

Adauga comentariu