UPDATE. DOI MORȚI în urma accidentului produs azi-noapte, în comuna Baru. Tânăra de 16 ani, care a fost rănită grav, a decedat la spital. Șoferul, un tânăr de 22 de ani, a murit pe loc

UPDATE: Fata de 16 ani, implicată în accidentul din comuna Baru, care s-a produs azi-noapte, a decedat la spital. Deși medicii de la Spitalul din Petroșani s-au chinuit să o salveze, starea sa era mult prea gravă. 

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Accident cumplit, azi-noapte, în comuna Baru. Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, iar o fată de 16 ani se luptă pentru a trăi. Totul s-a întâmplat din cauza faptului că băiatul, care se afla la volanul mașinii, nu a adaptat viteza într-o curbă.

„La data de 06.10.2018, în jurul orei 03:00, un tânăr de 22 de ani, din comuna Baru, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 667, din direcția Hobița spre localitatea Râu Bărbat, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a unei pasagere în vârstă de 16 ani, din comuna Baru”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal. 

 

Comentarii

Andrei

06.10.2018 18:32

Lol, alt erou grabit!Bine ca nu a lovit pe nimeni ci doar un copac nevinovat...

Adauga comentariu