UPDATE. Cum s-a produs accidentul mortal de la ieșirea din Hațeg, înspre Totești. Un bărbat a murit după ce mașina sa s-a izbit de un TIR

Accident mortal, la ieșirea din Hațeg, înspre Totești, în urmă cu puțin timp. Un bărbat a murit, după ce mașina sa a intrat într-un TIR. Potrivit IPJ Hunedoara, șoferul camionului efectua o manevră de întoarcere, după ce a ieșit dintr-o parcare.

„Astăzi, în jurul orei 8.30 un conducător auto în vârstă de 41 de ani, din județul Caraș Severin, care conducea un autoturism pe drumul național 68, din direcția Hateg - Caransebeș, la ieșirea din orașul Hațeg, a intrat în coliziune cu un tir condus de un bărbat de 50 de ani, din județul Brașov (care efectua o manevră de întoarcere, după ce a ieșit dintr-o parcare). In urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat. Traficul este momentan restricționat si dirijat pe rute ocolitoare. In cauză a fost întocmit dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

„O victimă de sex masculin, încarcerată într-o mașină mică. Victima are 41 de ani și este decedată. Leziunile erau incompatibile cu viața. Multiple fracturi, inclusiv de coloana cervicală, membre inferioare și superioare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN68, la kilometrul 67, la ieșirea din orașul Hațeg către Caransebeș, în județul Hunedoara, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un tir și un autoturism. În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat. Drumul este blocat, polițiștii rutieri deviind circulația provizoriu pe un drum comunal.

Vom reveni cu detalii.

Sursa foto: Info Trafic Jud. Hunedoara

Adauga comentariu