UPDATE. Accidentul rutier de la Sântuhalm, provocat de un șofer beat. Un bărbat a fost dus cu răni grave la spital (VIDEO)

Accidentul rutier care s-a produs astăzi, pe drumul național 7, în zona localității Sântuhalm, a fost provocat de un șofer beat, susțin polițiștii. Autorul accidentului se deplasa cu autoturismul de la Hunedoara la Orăștie, iar în zona intersecției semaforizate, a virat la stânga și a lovit alte două autoturisme. 

În urma impactului, două persoane, soți și soție, care se aflau în aceeași mașină, au fost rănite. Bărbatul a suferit răni grave, fiind dus cu ambulanța la spital. 

„Astăzi, în jurul orei 14.35, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier pe DN7, în localitatea Sântuhalm, în zona intersecției străzilor Sântuhalm cu șoseaua Hunedoarei. În urma evenimentului rutier au rezultat 2 victime (răniți), fiind implicate 3 autovehicule.

Din primele cercetări, se pare că un conducator auto care se deplasa din direcția Hunedoara - Orăștie, în zona de acțiune a indicatorului «obligatoriu la dreapta», a virat la stânga, intrând în coliziune cu două autoturisme, care circulau pe DN7, unul din direcția Deva-Simeria, celălalt din directia Simeria-Deva. Conducătorul auto care a produs evenimentul rutier a prezentat o concentratie de 1.06 mg/l, alcool pur in aerul expirat”, a informat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

La locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje medicale și de descarcerare, pentru a acorda ajutor victimelor. 

Echipele de salvare şi intervenţie ale Detaşamentului Deva, deplasate de urgenţă la locul accidentului, au găsit în mijloacele de transport două victime, dintre care una era încarcerată. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au desfăşurat protocoalele de stabilizare a victimelor. O femeie, de 32 de ani, cu un traumatism grav la nivelul capului, a fost extrasă de echipa de descarcerare din maşină şi transportată cu un echipaj al SAJ cu medic la Unitatea de Primiri Urgenţe din Deva. Tot la unitatea spitalicească din Deva a ajuns şi cealaltă persoană rănită, un bărbat în vârstă de 38 de ani”, a transmis maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. 

Traficul rutier în zonă, a fost blocat până la finalizarea activităţilor de stabilire a dinamicii producerii accidentului. 

Citește și: (VIDEO) Accident rutier cu victime, la ieșire din Deva spre Simeria. Traficul rutier se desfășoară cu dificultate
 

Adauga comentariu