Undă verde pentru reabilitarea Casei de Cultură din Hunedoara. Proiectarea și execuția vor fi scoase la licitație

Vot important pentru reabilitarea Casei de Cultură din Hunedoara. Astăzi, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Hunedoara, a fost adoptat proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice (faza DALI) și a indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea Casei de Cultură din Municipiul Hunedoara. 

„Votul dat astăzi de consilierii județeni, aprobând documentația tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici, conduce spre următoarea fază a acestui obiectiv: scoaterea la licitație a proiectării și execuției lucrărilor propuse”, a declarat Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara. 

Principalele investiții propuse vizează refacerea finisajelor exterioare, amenajarea spațiului în care va funcționa Biblioteca Municipală și amenajarea subsolului clădirii cu destinația adăpost de apărare civilă. 
De asemenea, sunt vizate refacerea instalațiilor de siguranță la incendiu, a celor de climatizare și ventilare, realizarea instalațiilor de mecanica scenei și de sonorizare la sălile de spectacole, refacerea finisajelor interioare, înlocuirea ferestrelor și ușilor, modernizarea birourilor și grupurilor sanitare, revizuirea instalației electrice și de iluminat, procurarea și montarea scaunelor pentru sala de la etaj și procurarea de noi draperii pentru lateralele sălilor de spectacole. 
Valoarea totală a investiției este de 17.093.525,54 lei (cu TVA), iar durata de realizare este de 24 de luni. 

Adauga comentariu