Un tânăr din Hunedoara s-a răzbunat pe mașina polițiștilor, după ce a fost amendat. Pe agenți i-a înjurat și jignit

Un tânăr din municipiul Huendoara a provocat un adevărat scandal, după ce a fost amendat de polițiști. Acesta fusese reclamat la politie de vecini, pentru că asculta muzică cu volumul dat la maximum. Agenții de poliție care au venit la fața locului, i-au dat o amendă de 500 de lei, ceea ce l-a nemulțumit pe tânăr. Astfel că a ieșit în stradă și a aruncat cu o piatră în mașina polițiștilor, apoi a intrat în apartament și i-a înjurat de la geam pe agenți. Motiv pentru care a fost dus la secția de poliție, fiind reținut pentru 24 de ore. 

„Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că, la o adresă din municipiul Hunedoara, se tulbură liniștea prin muzică la intensitate ridicată.

Patrula de poliţie deplasată a constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind că un tânăr de 21 de ani, locatarul unui apartament, asculta muzică la intensitate ridicată, fapt pentru care a fost sancționat contravențional, conform Legii 61/1991, cu amendă în cuantum de 500 de lei.

În jurul orei 01:05, în momentul plecării de la fața locului a patrulei, la finalizarea intervenției, poliţiştii au auzit un zgomot în partea din spate a autospecialei. Poliţiştii au coborât din autospecială şi au constatat că tânărul, fiind nemulțumit de măsura luată împotriva sa, a aruncat cu o piatră în direcția autospecialei de poliție, lovind haionul acesteia și provocând o zgârietură a vopselei, după care s-a refugiat în locuința sa, de unde (de la fereastra locuinței) a continuat să profereze injurii și cuvinte jignitoare la adresa agenţilor de poliţie”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Tânărul a fost audiat pentru comiterea infracţiunii de distrugere, ulterior poliţiştii luând, faţă de acesta, măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva.

Adauga comentariu