Un tânăr de 28 de ani, din Călan, a fost arestat preventiv, după ce a tâlhărit pentru o țigară. Și-a lăsat victima cu capul pe asfalt

Un tânăr, din Călan, a fost arestat preventiv sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce oamenii legii au fost sesizați că un bărbat în vârstă de 55 de ani, din localitate, a fost victima unei agresiuni fizice, iar în urma loviturilor primite acesta a căzut, lovindu-se la cap, de asfalt.

La fața locului, în cel mai scurt timp, s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au demarat cercetări şi au stabilit că, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 55 de ani a fost lovit cu pumnul în zona feței de către un tânăr de 28 de ani, din Călan.

„Incidentul a avut loc în zona Piața Libertății, din localitate. Victima a fost transportată în stare gravă la o unitate medicală din municipiul Hunedoara, în timp ce faţă de prezumtivul autor poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi tulburarea ordinii și liniștii publice. Din cercetări a reieşit faptul că tânărul a observat că bărbatul de 55 de ani avea o ţigară (pusă după ureche) şi i-a luat-o, iar în momentul în care bărbatul s-a împotrivit, acesta l-a lovit cu pumnul în zona feţei, după care a plecat, însușindu-și ţigara (abandonând victima, căzută la pământ)”, au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

În cursul zilei de ieri, tânărul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Hunedoara, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul acestei instanţe a emis, pe numele său, un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 zile.

Adauga comentariu