Un șofer drogat a făcut prăpăd cu mașina pe o stradă din Deva. Tânărul le-a declarat polițiștilor că a consumat substanțe halucinogene

Un tânăr a făcut prăpăd cu autoturismul pe o stradă din Deva, după ce a urcat drogat la volan. Un șofer care l-a văzut că mergea haotic cu autoturismul a sunat la poliție. Tânărul le-a recunoscut polițiștilor că a fumat substanțe halucinogene. 

Din informațiile oferite de IPJ Hunedoara, în data de 14.05.2019, în jurul orei 16:40, poliţiştii au fost sesizați de o persoană aflată în trafic despre faptul că un tânăr a condus haotic un autoturism pe strada Horea, din municipiul Deva şi a lovit două autoturisme parcate.

Polițiștii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că autoturismul implicat în evenimentul rutier a fost condus de un tânăr în vârstă de 25 ani, din municipiul Deva, care a lovit două autoturisme parcate. În urma tamponării, din fericire, nu au rezultat victime.

Conducătorul autoturismului prezenta un comportament instabil și a declarat verbal că a fumat substanțe halucinogene. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest (rezultatul fiind negativ), după care a fost transportat la Spitalul Județean Deva, unde i s-au recoltat probe în vederea determinării prezenţei substanțelor psihoactive în organism. 

Sursa foto: alba24.ro
   

Adauga comentariu