Un șofer de TIR din Hunedoara, implicat într-un grav accident în județul Arad. O femeie a fost proiectată prin parbriz

Un grav accident de circulaţie a avut loc în cursul zilei de miercuri, în județul Arad, implicat fiind și un șofer hunedorean. Vina pentru producerea accidentului a fost al unui bărbat din Șimand, județul Arad, care a pierdut controlul volanului și a izbit violent un autocamion condus de un hunedorean, care venea din sens opus.

În urma impactului, o femeie de 48 de ani, din localitatea Șimand, pasageră în autoturismul condus de șoferul din județul Arad, a fost proiectată prin parbrizul mașinii.

„Un bărbat de 50 de ani din Șimand, a condus un autoturism marca Renault, pe DN 79 înspre Arad, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autocamion condus de un șofer de 47 de ani, din Hunedoara. În urma accidentului a rezultat accidentarea ușoară a șoferului din autoturism și a pasagerei, o femeie de 48 de ani din Șimad”, spun reprezentanţii IPJ Arad, pentru ziardearad.ro.

Femeia a fost preluată de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe, care spun că a a suferit multiple traumatisme şi leziuni. Aceasta a suferit fracturi costale şi de bazin.

Adauga comentariu