Un puști a vandalizat locul de joacă de la Peștișu Mare. Întreaga scenă, înregistrată de camerele video de supraveghere

Locul de joacă din fața școlii din Peștișu Mare, localitate aparținătoare de municipiul Hunedoara, a fost vandalizat de un puști. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere video de la locul de joacă. În imagini se vede cum băiatul rupe scândurile din gard, apoi pleacă liniștit de la locul de joacă. Reprezentanții Primăriei Municipiului Hunedoara susțin că autorul vandalismelor va fi identificat și sancționat. 

„Miercuri după-masă, după ora 15:00, un tânăr a vandalizat locul de joacă din fața școlii din Peștișu Mare. Imaginile care îl prezintă pe acesta vandalizând locul de joacă au fost surprinse de camera de supraveghere montată de primărie. 
Tânărul va fi identificat de Poliția Locală și urmează să se aplice măsurile legale.
Sistemul de supraveghere video cu circuit închis (CCTV) își dovedește încă o dată utilitatea. Chiar zilele trecute anunțam că extindem rețeaua de supraveghere, la toate locurile de joacă din municipiul Hunedoara. Nu tolerăm actele de vandalism, pentru că mobilierul urban și dotările locurilor de joacă sunt bunuri comune, achiziționate din banii tuturor hunedorenilor”, a transmis Primăria Municipiului Hunedoara. 

Adauga comentariu