Un octogenar din Deva și-a pus capăt zilelor. Pompierii au venit să stingă incendiul din apartamentul bărbatului, unde a explodat o butelie

Un bărbat de 80 de ani, din Deva, și-a pus capăt zilelor. Acesta a fost descoperit de popmierii care au venit la fața locului, după ce în apartamentul octogenarului a explodat o butelie de gaz. Vecinii bărbatului spun că acesta locuia singur, într-o garsonieră de la parterul unui bloc de pe Aleea Crișului. 

„Pompierii Detaşamentului Deva s-au deplasat de urgenţă la blocul situat pe aleea Crişului unde au intervenit pentru stingerea unui incendiu aflat în stare incipientă la mobilier şi alte materiale inflamabile din interiorul locuinţei. Arderea a fost generată de explozia unei butelii. În acest caz nu s-a impus evacuarea locatarilor din imobil şi nici acordarea de ajutor medical din partea pompierilor militari specializaţi în prim ajutor. Din păcate, în locuinţă pompierii au descoperit o persoană octogenară ce şi-a pus capăt zilelor”, a declarat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Potrivit reprezentantului IPJ Hunedoara, comisarul șef Bogdan Nițu, în acest caz a fost deschisă o anchetă, nefiind suspiciuni de comiterea unei crime. 

Vecinii octogenarului susțin că acesta s-a spânzurat. 

Adauga comentariu