Un hunedorean care a violat o femeie în Cehia, reținut la Petrila. Bărbatul avea emis un mandat de arestare european pe numele lui

Acțiune în forță a oamenilor legii din județul Hunedoara. Aceștia au reușit să-l prindă pe un bărbat căutat pentru că ar fi violat o femeie în Cehia. Tânărul de 33 de ani avea emis pe numele său un mandat de arestare europeană.

 „În cursul zilei de ieri, polițiștii Formațiunii de Investigații Criminale Petrila au efectuat o acțiune în urma căreia au identificat, pe raza oraşului Petrila, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Petrila, pe numele căruia autoritățile judiciare cehe au emis, la data de 27.03.2019, un mandat european de arestare. Bărbatul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara şi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Alba, care au dispus, faţă de acesta, măsura controlului judiciar. Bărbatul urmează a fi predat autoritățile judiciare din Republica Cehă, ţară în care este cercetat pentru comiterea, în cursul anului 2018, a unei infracţiuni de viol”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.  

Adauga comentariu