Un devean a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-a agresat soția și soacra

Un bărbat de 34 de ani, din Deva, a fost reținut 24 de ore de polițiști, după ce a fost reclamat de soția lui pentru violență în familie. Femeia le-a spus polițiștilor că bprbatul a agrest-o pe ea și pe mama ei. Deveanul avea interdicție de a se apropia de soția sa, în baza unei sentințe judecătorești

„La data de 14.03.2021, în jurul orei 14:15, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un bărbat de 34 de ani, din municipiul Deva, şi-a agresat fizic soția, cu care se află în proces de divorț, și pe mama acesteea, în timp ce se aflau în casa scării unui bloc de locuinţe din municipiul Deva. Poliţiştii au stabilit că bărbatul a încălcat în acest fel prevederile sentinței civile emise de Tribunalul Hunedoara, prin care a fost obligat la păstrarea unei distanțe față de soţie”, a informat IPJ Hunedoara. 

Prin urmare, în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie şi nerespectarea hotărârii judecătorești privitoare la emiterea ordinului de protecție, iar faţă de bărbat au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Deva şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

 

 

Adauga comentariu