Un devean de 79 de ani a făcut infarct la volan și a ajuns cu autoturismul pe trotuar. Medicii nu au reușit să-l resusciteze

Un bărbat de 79 de ani, din Deva, a decedat, în timp ce se afla la volan. Acesta se deplasa cu autoturismul pe Bulevardul Iuliu Maniu, înspre Gara din Deva. În intersecția cu centrul comercial Deva Mall, bărbatul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a ajuns pe trotuarul de pe sensul opus de mers și s-a oprit într-o jardinieră. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care a încercat să-l resusciteze, dar fără niciun rezultat. Medicii au declarat decesul bărbatului. 

„Din primele cercetări polițiștii au stabilit că, un bărbat care conducea un autoturism pe Bulevardul Iuliu Maniu a pierdut controlul volanului, din motive ce urmează a fi stabilite și a pătruns pe trotuar. În momentul de față se efectuează manevre de resuscitare a conducătorului auto. Posibil să fi făcut infarct. Bărbatul se deplasa cu autoturismul dinspre Poșta Veche spre gară, a sarit peste scuarul despărțitor din intersecție, a sărit peste trotuare și s-a oprit în jardiniere”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara. 

Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu victime. 

Adauga comentariu