Un devean a ajuns la spital cu răni grave, după ce s-a împușcat cu o armă artizanală. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Un devean a ajuns la spital, cu răni grave în zona capului, după ce s-a împușcat cu o armă artizanală. Acesta a fost dus la UPU Deva, pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili contextul în care tânărul s-a rănit atât de grav. 

„Astăzi, în jurul orei 15: 20, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr s-a autoaccidentat, în urma utilizării unei arme de foc. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat victima, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Deva, care a fost preluat de un echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că tânărul a utilizat necorespunzător o armă de foc artizanală, provocându-si și vătămări corporale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor comiterii faptei”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

 Zilele trecute, în data de 19 martie, deveanul și-a aniversat ziua de naștere. 

Adauga comentariu