Un copilaș de doar un an, mort într-un accident rutier, în apropiere de Hunedoara. Stătea în brațele bunicii, pe bancheta din față

Un accident rutier cumplit s-a produs ieri, pe drumul județean 687, Lunca Cernii - Hunedoara. Un copil de un an și trei luni, care stătea în brațele bunicii, pe bancheta din față, a suferit răni grave, medicii nemaiputând să-i salveze viața. 

„Un copil de un an și trei luni, care stătea în brațele bunicii, pe scaunul din față, a suferit un traumatism cranian grav și un traumatism la nivelul gâtului și pieptului. A fost luat cu o altă mașină de la fața locului și transportat la întâlnire cu ambulanța. Colegii preiau copilul inconștient și încep manevrele de resuscitare în drum spre UPU Hunedoara. Manevrele se continuă și la UPU, dar, din păcate, fara succes”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătroul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Hunedoara. 

Din datele polițiștilor, în evenimentul rutier au fost implicate două mașini, iar cea în care se afla copilul a pătruns pe contrasens. 

„Astăzi, în jurul orei 12:00, un bărbat care în vârstă 47 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism din direcția Lunca Cernii spre Hunedoara, pe DJ687, în satul Hășdău, nu adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a tamponat frontal autoturismul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Toplița. În urma accidentului, a rezultat decesul unui minor în vârstă de un an, care se afla în brațele bunicii sale, de 44 de ani, pe scaunul din dreapta față și rănirea ușoară a unei femei de 45 de ani, din Hunedoara, pasageră in autoturismul care a produs evenimentul rutier”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara. 

Pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs accidentul polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. 

Foto ilustrativ

Adauga comentariu