Un copilaș de 5 anișori, care suferă de leucemie, are nevoie de ajutorul nostru! Miercuri, spectacol caritabil pentru Andrei. Haideți să îl sprijinim să învingă boala

Andrei este o minune de băiat, din Deva, care deși suferă de o boală grea, zâmbește mereu. La nici trei ani, medicii i-au pus diagnosticul de leucemie, iar de atunci copilașul a trecut prin momente teribile. Chimioterapie, puncții, iar acum se pregătește pentru un transplant de celule stem. Oameni cu suflet organizează mâine, miercuri, de la ora 18, la Casa de Cultură din Deva, un spectacol caritabil, pentru ca părinții lui Andrei să aibă banii necesari pentru medicamente și întreținerea în spital.

„La prima vedere, acest îngeraș pe nume Andrei nu ar părea bolnav, datorită zâmbetului, fericirii și entuziasmului lui, însă este de-a dreptul traumatizant calvarul prin care a trecut și trece acest băiețel. Andrei suferă de o formă de leucemie, iar copilăria lui este periclitată de această boală. Este vârsta la care joaca trebuie să facă parte din viața lui, însă el de o bună perioadă își petrece timpul doar prin spitale. Este un băiețel special și frumos, cu poftă de viață, care își doreștgravăe să trăiască. Nu vreau să dramatizez mai mult situația acestui minunat îngeraș, ci vreau să vă cer ajutorul pentru ca acest copil să trăiască.
Vă rog și vă cer din suflet mâine să participați în număr cât mai mare la Casa de Cultură, ora 18:00, la un spectacol caritabil pentru Andrei. Vor lua parte la eveniment mulți copii, alături de părinții lor, însă acest eveniment este dedicat pentru toți cei doritori.
Peste o lună jumătate, Andrei va suferi o operație de celule stem, operație destul de complicată, ținând cont de compatibilitatea de după. Familia micuțului are nevoie permanentă de bani pentru întreținerea în spital, mâncare și medicamente”, spune una dintre prietenele familie.

Dacă nu puteți participa la eveniment, dar doriți să fiți unul dintre salvatorii băiețelului de numai 5 ani, puteți face acest lucru printr-o donație în contul:

RO84INGB0000999908412791, deschis pe numele mamei sale, Hertz Bianca Cristina

Adauga comentariu