Un bărbat s-a încăpățânat să conducă o mașină, deși era aproape în comă alcoolică și avea permisul anulat de peste 12 ani. El a fost arestat

Un șofer din municipiul Hunedoara a fost arestat prevenitv, după ce a fost prins conducând un autoturism, deși era aproape în comă alcoolică și, pe deasupra, avea și permisul de conducere anulat din anul 2006. Nu este pentru prima dată când oamenii legii l-au surprins pe hunedorean în această situație, motiv pentru care, de data aceasta, au cerut arestarea sa.
 
„În data de 17.11.2018, în jurul orei 03:15, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara au depistat în trafic, pe strada Victoriei, din municipiul Hunedoara, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism, având permisul de conducere anulat din anul 2006. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1.42 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la secția U.P.U. Hunedoara, unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În sarcina bărbatului au fost reținute două infracțiuni, respectiv: conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul  sub influența alcoolului (comise în stare de recidivă), acesta fiind reținut de poliţişti pentru o perioadă de 24 ore şi depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara. În data de 18.11.2018, hunedoreanul a fost prezentat magistraţilor Judecătoria Hunedoara, care au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu. 

Adauga comentariu